De bruine Rieten Openluchtreeks van de Terras Sectionele Bank, Moderne de Zitkamerstoel van Seat van het Terrasmeubilair Beige

Sectioneel de Bank Bruin Rijs Voor alle weersomstandigheden van de Bank Vastgesteld Openluchtzitkamer met Beige Seat-Kussenschaise Zitkamerstoel

 

Creeer een beeld-perfect terras met onze van de het Terrasrotan van 9 PC Openlucht Rieten Sectionele Bank en Chaise Reeks van het Zitkamermeubilair. De donkere koffierotan stelt prachtig met de room witte kussens tegenover elkaar, terwijl twee die hoofdkussens toevoegen een het welkom heten aanraking van comfort werpen aanpassen. Gebouwd voor zowel stijl als veerkracht, voegt een roestvrij staalkader steun toe terwijl PE met een laag bedekte rotan een modieuze voorgevel toevoegt die bestand hitte en weer is. De mengeling en de gelijke en herschikken dit lichtgewichtmeubilair om uw ruimte en esthetische voorkeur aan te passen.

 

 

 

Beschrijving

 

Model Ls-607
Kleur
Bruine espresso
Algemeen Gebruik
Openluchtmeubilair
Merk
Threebody
Productdimensies
 
  164 x 83 X25-duim
Gewichtscapaciteit 274 ponden
Materiaal Rotan, aluminium

 

Eigenschap

1. 【Waterdichte Materiële】: Deze 315 is x 160 x 74 van het de Dekkingscm materiaal van de Meubilairreeks 190T geweven polyester. Beschermt uw Meubilair tegen regen, sneeuw en vorst, stof en de zon.

 

2. 【Bescherming tijdens productie】: Verhinder vochtigheid naden met het dubbele naaien bij de naad te infiltreren. Is de terras Vastgestelde Dekking geschikt voor groot binnen of openluchtmeubilair, is deze dekking ook op rotanmeubilair of ovaal tuinmeubilair van toepassing.

 

3. 【Nuttig Ontwerp】: De dekking van het tuinmeubilair gebruikt nylon kabel, is het ontwerp gemakkelijk om de dekking van waterdicht meubilair te openen en te sluiten, kunnen de dubbele naadverbindingen waterdicht meubilair verhinderen om de tijdscheur te behandelen.

 

4. 【Duurzamere】: Onze het gebruiks dubbele steek van de terrasdekking (het naaien), die duurzamer is dan een naaiende draad.

 

5. 【Gemakkelijk om】 schoon te maken: De lijstdekking is gemakkelijk schoon te maken, enkel spoeling met waterpijpen, en droogt dan met een droge handdoek.

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Openluchtzitkamerbank

Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal